Batuta cu ciomagul de un cioban

0

Sectia nr. 1 Politie Rurală Borlesti a fost sesizată, prin 112, în ziua de 17 aprilie 2012, în jurul orei 16.30, de L. Maria, de 37 de ani, din comuna Cândesti, judetul Neamt, despre faptul că A. Vasile, de 52 de ani, din aceeasi comună, a lovit-o, peste corp, cu un ciomag, provocându-i leziuni.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judetean Neamt, unde a fost diagnosticată cu fractură membru superior stâng, contuzie și plagă membrul inferior drept.

În temeiul sesizării, politistii au demarat cercetările si au stabilit că A. Vasile se afla cu o turmă de oi pe terenul apartinând victimei, iar în momentul în care aceasta i-a cerut să plece, bărbatul a lovit-o cu ciomagul, provocându-i leziuni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală. În functie de nr. de zile de îngrijiri medicale acordate victimei se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate