Bătut și aruncat pe un câmp din Neamț, a sunat 112. STS, ISU și Poliția nu au reușit să îl localizeze

9

Duminică seara, în jurul orei 23:00, un bărbat din comuna Borlești a mers la o stână din zonă unde pe fondul consumului de alcool și al unui conflict legat de animale a fost bătut de ciobanii de la stână și abandonat în apropiere pe un câmp.

Cu ultimele forțe bărbatul a reușit să sune la 112, dar nu a reușit să le dea cele mai corecte repere și, cum pe câmp nu sunt adrese poștale, ISU și poliția din comună l-au o căutat aproape o oră, fără succes. Desigur că STS-ul nici nu intră în discuție să fi reușit să dea vreo localizare a omului.

Deoarece polițiștii din Borlești erau încurcați de informațiile contradictorii pe care le dădea victima, a fost alertată și poliția din Zănești.

La un moment dat, într-un moment de inspirație, realizând probabil că polițiștii nu se descurcă, se pare că cei de la ISU au apelat la Vali Puică, primarul comunei Borlești care a vorbit la telefon cu victima, a identificat zona precisă în care se află aceasta, a mers la fața locului cu mașina, a luat victima și a scos-o la strada principală unde o așteptau polițiștii.

Victima a fost preluată de salvare și dusă la spital pentru investigații.

Până la sosirea ambulanței polițiștii au certat victima, vizibil afectată de câți pari luase pe cocoașă și în cap, pentru că nu le-a dat date bune despre locația unde se afla. Nu au părut interesați deloc de cine sunt agresorii, unde să se ducă după ei sau alte lucruri cu care se ocupă poliția. Polițiștii au certat doar victima după care i-au spus: ”Când o să îți dea drumul de la spital să vii să dai o declarație să ne spui cum a fost”.

Și mai interesant. Victima avea asupra sa un cuțit pe care polițiștii l-au luat și l-au aruncat în mașină fără să pară interesați dacă nu cumva victima luase gâtul vreunui agresor care zace și acela prin vreun șanț. Se pare că nu a existat pe moment un interes deosebit pentru a afla împrejurările și dinamica conflictului între niște oameni înarmați.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. PETRICA spune

  La ce sa va steptati de la seful de post BORLESTI – FLORIAN poreclit si BOUREAN ? Si mai e si din zona BORLESTI DE SUS exact unde a avut evenimentul ……..HALAL

 2. Gogu spune

  Si cine sa ancheteze, angajatii cu 8 clase ? Lumea vrea prea mult.

 3. Eca spune

  Din ce se stie, polițiștii, de prin toate comunele protejează ciobanii, pentru că de acolo primesc beneficii toata perioada calda ă anului, care mai sunt încoronate, la diferite ocazii ( aniversări, si alte sindrofii), cu grătare, muzica, oi in jintuit sau la portal, asa ca. .

 4. Tyno spune

  Militienii din Borlești …. De ras .

 5. Mihaela spune

  e rasu`…plansu`…., asta e….

 6. Ion spune

  Exemplele astea noi le trăim de mulți ani. Florian ar trebui sa iese la pensie ca abia își mai plimba burtoiul prin comună. Nu e apt de nimic și nici nu îl putem numi ca polițai în sec XXI.
  MILIȚIAN.

  1. Mihaela spune

   Mor de ras……. cati grasani de astia abia „fug” la solicitari… Si se pensioneaza repede ca e stresu` mare…..

 7. Mihaela Baghiu spune

  O adevarata ancheta! Ar fi fost si mai minutioasa daca ar fi fost vorba de comercializare ilegala de patrunjel!

  1. Tudor spune

   OARE Cineva M ai poate. Crede ASTĂZI. că Poliția ,STS ori alții (aici e discutabil și cazul Trebuie sa fie prea GRAV ) te pot Localiza ,E o Glumă Nu i mai Cred de acum 1 ori 2 ani ,devans au trimis. SMURD Ambulanță. După. Mătușa de 89 de ani ,căreia i sa Rupt. Apa și era în Travaliu ,De au umblat cu Ambulanța prin Nămeți până au rămas. Blocați , i au cooptat pe aia de la ISU sa i Scoată . După o Asemenea ACȚIUNE. ,in care implici. 2 Servicii. , Tot sa Crezi in Pregătirea și Profesionalismul lor . ACUM după. Cazul cu ALEXANDRA sa Aflat că. In unele cazuri este Numai 1 Singur. Operator. Dispecer de Serviciu , Suna 10 la rând , Firesc că zice. ,Ce. Dracu sa i fac ,,,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate