Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 19 august 2019
 • :
 • :

Bătaie ca în filme la UPU Piatra-Neamț

Ieri noapte niște băieți de etnie romă s-au luat la bătaie chiar la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Piatra-Neamț.

Martorii spun că erau ”a lui Capră” dar asta mai puțin contează. Se pare că băieții au venit încinși de la o altercație și au zis că dacă tot sunt la ”service-ul” de oameni  să se mai tamponeze puțin.

Bătaia s-a desfășurat în regim k1 doar intre protagoniști fără să aibă treabă cu personalul. După prima rundă a intervenit poliția căci paza proprie de la spital este doar o invenție nefericită folositoare la orice numai la intervenit când se bat ”a lui Capră”… nu.

Nu ar fi rău ca pentru protecția personalului medical și a bolnavilor din zona UPU să se gândească cineva la vreo soluție. Eventual să fie angajați niște oameni de pază care să poată face față la situațiile în care violențele nu sunt de grup ci doar se trezește câte unul să sară la bătaie.

I.R.
7 comentarii la “Bătaie ca în filme la UPU Piatra-Neamț

 1. Remus

  Dragi români toate aceste lucruri se datoreaza faptului că poliția orașului nu i_au masuri asupra clanurilor si fac tot felul de fapte care incalca legea tări .Tot o data sunt si sprijiniți de catre cineva .In Români nu mai ai siguranta pe care o aveai odata .

  Raspunde
 2. vali

  CAND INTRI IN SPITALUL VECHI faci depresie: mirosul inconfundabil si neschimbat de zeci de ani, mobilierul f. vechi , scorojit si neintretinut, atitudinea unor medici care conditioneaza totul cu banul. Am avut pe tata internat si din accident a cazut in salon si nu mai putea misca mana. A fost chemat dr.Bucataru care a batut cateva apropouri pacientului dupa care a plecat cum a venit fara sa se uite macar pe radiografia existenta !

  Raspunde
 3. nico

  Domnii „bodyguarzi” de la spital nu sunt buni nici sa alunge cersetorii din parcare. Au privire de fiorosi,dar cam atat. Vorba unuia,…la cat ma plateste,sa se bata ei!

  Raspunde
 4. xx

  Ei nu au bani sa angajeze medici si asistente de care duc lipsa in spital si ar trebui sa faca grupuri de comando impotriva celor a lui Capra? Pentru astia exista politia,politia locala care de regula vine destul de repede cind sint chemati la timp

  Raspunde
  1. Mircea

   La UPU șpagă??? Nu prea cred…..Vorbești ca sa nu taci. Dacă erai ti acolo cu un copil care pe lângă faptul că era bolnav, sa fie si terorizat de acești nenorociți…

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *