Bătaie ca în filme la UPU Piatra-Neamț

Ieri noapte niște băieți de etnie romă s-au luat la bătaie chiar la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Piatra-Neamț.

Martorii spun că erau ”a lui Capră” dar asta mai puțin contează. Se pare că băieții au venit încinși de la o altercație și au zis că dacă tot sunt la ”service-ul” de oameni  să se mai tamponeze puțin.

Bătaia s-a desfășurat în regim k1 doar intre protagoniști fără să aibă treabă cu personalul. După prima rundă a intervenit poliția căci paza proprie de la spital este doar o invenție nefericită folositoare la orice numai la intervenit când se bat ”a lui Capră”… nu.

Nu ar fi rău ca pentru protecția personalului medical și a bolnavilor din zona UPU să se gândească cineva la vreo soluție. Eventual să fie angajați niște oameni de pază care să poată face față la situațiile în care violențele nu sunt de grup ci doar se trezește câte unul să sară la bătaie.

I.R.

- Apreciază pagina -

7 Comentarii
 1. Remus spune

  Dragi români toate aceste lucruri se datoreaza faptului că poliția orașului nu i_au masuri asupra clanurilor si fac tot felul de fapte care incalca legea tări .Tot o data sunt si sprijiniți de catre cineva .In Români nu mai ai siguranta pe care o aveai odata .

 2. Angheluță Silviu spune

  Bună rău 🤣🤣🤣

 3. vali spune

  CAND INTRI IN SPITALUL VECHI faci depresie: mirosul inconfundabil si neschimbat de zeci de ani, mobilierul f. vechi , scorojit si neintretinut, atitudinea unor medici care conditioneaza totul cu banul. Am avut pe tata internat si din accident a cazut in salon si nu mai putea misca mana. A fost chemat dr.Bucataru care a batut cateva apropouri pacientului dupa care a plecat cum a venit fara sa se uite macar pe radiografia existenta !

 4. nico spune

  Domnii „bodyguarzi” de la spital nu sunt buni nici sa alunge cersetorii din parcare. Au privire de fiorosi,dar cam atat. Vorba unuia,…la cat ma plateste,sa se bata ei!

 5. xx spune

  Ei nu au bani sa angajeze medici si asistente de care duc lipsa in spital si ar trebui sa faca grupuri de comando impotriva celor a lui Capra? Pentru astia exista politia,politia locala care de regula vine destul de repede cind sint chemati la timp

 6. Cezar spune

  Din spaga care o incaseaza medicii / asistentii si tot neamul lor sa-si angajeze gărzi de corp, au de unde.

  1. Mircea spune

   La UPU șpagă??? Nu prea cred…..Vorbești ca sa nu taci. Dacă erai ti acolo cu un copil care pe lângă faptul că era bolnav, sa fie si terorizat de acești nenorociți…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate