Basescu batut de oameni la Doljesti?

5

Într-un film publicat pe YouTube, preşedintele Traian Băsescu este bătut de sătenii nemulţumiţi din comuna Doljeşti, judeţul Neamţ. Este vorba de acţiunea unui filmuleţ publicat pe YouTube, intitulat „Băsescu bătut de oameni la Doljeşti” . În mod evident, filmuleţul este trucat, dar oare orice lucru inventat are si o samanta de adevar ?

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Mos Craciun spune

  Pixelul albastru!

 2. A VENIT IARNA spune

  ACEASTA NU ESTE O STIRE! ESTE O PROVOCARE-TEST!Probabil, in urma unui ordin venit de la un anumit… Serviciu! Nu poate fi numita nici macar gluma proasta! S-au mai bagat in aceasta publicatie unele…teste… Doar pentru sondajul reactiei publice! Aceasta operatiune este mult mai nociva decat un comentariu plin de invective, insanitati, porcarele… Si pe vremea regimului comunist se mai practicau asemenea smecherii, sub controlul Securitatii, inclusiv regizarea unor demonstratii anticeausiste, in incinta unor stadioane supravegheate atent. In rest, ziarul este foarte cuminte.

 3. martin stricland spune

  ooo, primul barbat al tzarii, hahahahahahaha.. ash uza tastatura degeaba cu ziceri la adresa personajului..

 4. ovidiu spune

  Rusine Dinu Patriciu 🙂

 5. IRINA spune

  Este trucat, dar nici mult nu mai este PANA LA ADEVAR SI DREPTATE!!! Cu ce mana dai cu aia primesti. In alegeri au mers pe sloganul DA!!! Acum oamenii vor merge tot cu DA!!! BATETI-L PE BASESCU!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate