Bărbatul și ordinul de protecție – Un scandal iminent, servit „pe tavă”

0

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Bodești, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

Conform probatoriului administrat, la data de 7 octombrie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiști în incinta locuinței comune, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în cursul aceleiași zile, prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de soția, de 48 de ani și fiicele sale.

De asemenea, acesta i-ar fi adresat soției sale amenințări cu acte de violență.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție provizoriu și amenințare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate