Bărbatul găsit în Lacul Izvorul Muntelui nu a răspuns manevrelor de resuscitare

0

Prin apel la 112, la ora 17:17 pompierii au fost înștiințați că în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău o persoană a căzut în lacul Izvorul Muntelui. Știrea inițială aici.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, SAJ Ceahlău și IJJ și echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și Biroul Județean de Poliție Transporturi.
Pompierii, cu ajutorul bărcii, au acționat pentru căutarea persoanei. Alături de pompierii au acționat două persoane fizice cu ajutorul bărcilor personale.
Două femei în vârstă de 23 și 34 de ani, care au suferit atacuri de panică, au fost asistate medical de echipajele medicale la fața locului.
Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit de scafandri și adus la mal. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare.

Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

a transmis ISU Neamț

La data de 15 iulie, în jurul orei 17:20, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut în lacul Izvorul Muntelui.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat din Vatra Dornei ar fi intrat în lacul Izvorul Muntelui după o minge și nu ar mai fi reușit să revină la mal.

Pompierii au acționat pentru căutarea persoanei în cauză, care a fost adusă la mal de scafandri.

Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul medical declarând decesul acestuia.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

a transmis IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate