Bărbat dispărut la data de 31 august, găsit decedat în perimetrul Canalului Hidroelectrica Zănești

0

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, au fost sesizați de un localnic, cu privire la faptul că, în perimetrul Canalului Hidroelectrica Zănești a fost identificată o persoană, ce nu prezintă semne vitale.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 76 de ani, din județul Bacău, care a plecat voluntar de la domiciliu din data de 31 august a.c..

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate