Bărbat din Tămășeni amendat și cu mașina confiscată pentru transport ilegal de lemne

1

Tamaseni amenda

În ziua de 26.01.2017, în intervalul orar 02.00-05.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au organizat o acțiune pe raza localității Gâdinți, iar pe DN 15 D, au depistat o autoutilitară care transporta material lemnos, circulând dinspre Poienari către Roman. În urma controlului efectuat, a fost identificată cantitatea de 2 mc de lemn de foc din specia stejar si fag, pentru care conducătorul auto, un bărbat de 66 de ani (din Tămășeni) nu deținea aviz de însoțire sau alte documente prevăzute de legislația în vigoare. Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă, în valoare de 3.000 lei și au dispus măsura confiscării materialului lemnos. Totodată, autoutilitara folosită la săvârșirea contravenției a fost indisponibilizată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Bine i-au facut , asta a ras toate padurile romaniei . Cum mama dracului politia nu de ,nu vede camioanele cu remorca ,camioanele cu peridocuri pline pana la refuz cu butuci de fag,stejar,brad care circula nestingherite ,cumva au orbul gainilor ptr camioane si se vindeca la carute si la cei care care cu spinarea ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate