Bărbat din Piatra-Neamț cu apucături de „gangster” – tâlhărie, amenințare și hărțuire

0

Polițiștii au depistat două persoane din Piatra Neamț și Tazlău, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamț au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 50 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, 8 luni și 20 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, ameninţare şi hărţuire.

În fapt, la data de 19 mai 2018, bărbatul din Piatra Neamț a amenințat telefonic cu acte de violență persoana vătămată. Ulterior, în cursul aceleiași zile, i-a smuls acesteia din mână telefonul mobil, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 1 – 2 zile de îngrijiri medicale și a supravegheat locul de muncă al persoanei vătămate.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un tânăr de 24 de ani, din Tazlău, pe numele căruia Judecătoria Piatra Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Instanța de judecată l-a condamnat la o pedeapsă de 11 luni și 20 zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii l-au reținut și condus la Penitenciarul Bacău, unde a fost încarcerat.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate