Bărbat din Neamț condamnat la închisoare

0

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au aplicat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat din Tămășeni, care a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Un bărbat din Tămășeni, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat de polițiști.

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 54 de ani.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

În fapt, în perioada septembrie – octombrie 2018, bărbatul s-a apropiat de soția sa la o distanță mai mică de 150 de metri și a  pătruns în locuința acesteia, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, la data de 12 septembrie 2018.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate