Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
  • :
  • :

Bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, reținut pentru tentativă de înșelăciune

Un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

La data de 3 decembrie2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut un bărbat, de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că la data de 10.05.2018, poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentantul unei instituţii publice cu privire la faptul că o persoană necunoscută a apelat telefonic administratorii mai multor societăţi comerciale, cărora le-a solicitat, în numele acestuia, diferite sume de bani, cu titlul de sponsorizare.

Ieri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestor fapte, un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ.

În urma probării activităţii infracţionale, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, 4 decembrie, acesta urmează  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *