Bărbat căzut într-un canal al barajului de la Reconstrucția

0

21.10.2015, ora 13:30

Echipajele ISU intervin în aceste momente pentru a salva o persoană (bărbat) căzută într-un canal al Barajul Reconstrucția Piatra-Neamț.

Ora 15:00

Miercuri, 21.10.2015, la ora 13:02, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că o persoană a căzut într-un canal din componenţa Barajului Reconstrucţia, municipiul Piatra Neamţ. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi zece subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ cu două autospeciale şi un autoturism de serviciu şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, constatând că bărbatul era conştient şi acuza dureri la piciorul drept. Militarii au scos în scurt timp persoana de la o adâncime de peste patru metri, în ciuda faptului că dimensiunile canalului (o lăţime de aproximativ 70 de cm. şi gura de acces de aproximativ 40 cm) au îngreunat misiunea. Bărbatul, conştient, a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital. (ISU Neamț)

Sursa foto

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate