Bani pentru modernizarea drumului Piatra Neamt – Girov

3

Deputatul Ionel Arsene a reusit sa obtina o finantare suplimentara de la Ministerul Marilor Proiecte pentru finalizarea lucrarilor la drumul Piatra Neamt-Girov. Tronsonul pe care se fac lucrarile de modernizare continua cu 11 kilometri pana la intersectia cu drumul spre Hanu Ancutei. Lucrarea trebuie finalizata pana la finele lunii octombrie, moment in care soferii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne drumuri din judetul Neamt. Buna desfasurare a lucrarilor se datoreaza in parte ministrului Sova, directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, Ovidiu Laicu, specialistilor de la Drumuri Nationale Iasi si deputatului Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. cristi spune

    Incep sa se vada schimbarile in bine si asta ne bucura foarte mult.Felicitari domnului deputat si asteptam si alte astfel de proiecte. Se poate!

  2. ticu spune

    L-au facut pe banii lor sau ai nostri? Cei 11km.costa cat 50 de km.din Finlanda, sau orcare stat din vest? In campanie au promis ca fac reparatii capitala la tot drumul P.Neamt-Roman.Restul?

  3. legio spune

    Hai sa fim seriosi,cred ca este vreun potentat care s-a mutat in vreo vila de pe acest traseu sau cumva se defectau basculantele cu incarcaturi de 60-80 tone care au distrus drumul de la P N pana la Timisesti pline cu pietris si care circula pline inclusiv vara la 40 de grade.Daca tot s-au ,,spurcat” mancand un ….., macar sa fi reabilitat tot traseul PN-Roman.Se pare ca basculantele respective au fost scoase de catre cineva de sus, de sub controlul celor de la DN care controleaza greutatea acestor mijloace de transport.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate