Bâlbâielile consilierilor locali PSD, subiect de mare amuzament în Consiliul Local Piatra-Neamț

0

La ședința de Consiliu Local de astăzi (clic aici pentru filmarea integrală a sedinței) consilierii locali PSD au venit, se pare, cu idei bune, dar care nu le aparțin și cu multă superficialitate s-au încurcat în tema acordării de gratuități la transportul în comun. Neștiind clar cum funcționează transportul în comun și acordarea de facilități, consilierii locali PSD au vrut inițial să facă un amendament de amânare a proiectului, dar primarul Dragos Chitic le-a spus că nu e bine cum fac ei și, neștiind cum să argumenteze, consilierii social democrați au fost nevoiți să schimbe amendamentul și să accepte proiectul, urmând ca în ședința următoare să se rediscute acordarea gratuităților din ianuarie încolo.
Bâlbâiala consilierilor PSD a fost una penibilă. S-a văzut clar că cineva le predase lecția bine, dar ei nu numai că nu au înțeles-o din clasă, dar nici nu au încercat să vadă despre ce e vorba, ci doar au memorat mecanic două propoziții. În momentul în care primarul Dragoș Chitic i-a întrerupt din recitat poezia, PSD-iștii au pierdut șirul versurilor și aici s-a încheiat ascultarea în hohotele de râs ale consilierilor liberali și nu numai.
Dacă nu au de gând să și înțeleagă ce fac acolo, consilierii locali PSD vor fi încontinuu motivul de amuzament al ședințelor. E un fel de analfabetism politic funcțional ceea ce fac consilierii locali de la PSD în ultima perioadă. Chiar nu încearcă absolut deloc să înțeleagă ce propun ca să poata argumenta coerent ceva? Chiar nu pot mai mult decât a învăța ceva mecanic? Și nici măcar nu învață pe de rost, pentru că citesc de pe câte o foaie… jenant.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate