Balamaua politică de la PMP a scârțâit un comunicat de presă

1

Un comunicat de presă, penibil, a sosit pe adresa redacției purtând semnătura domnului Laurențiu Dulamă.
Vă vom prezenta acest comunicat de presă și vom comenta folosind culoarea roșu ca să fie clar ce zic ei și ce comentăm noi.

COMUNICAT DE PRESĂ

În lipsa unui comunicat de presă al președintelui Consiliului Județean Neamț, despre schimbările de natură organizatorică de ultimă oră din cadrul instituției, în calitate de vicepreședinte ales, la fel ca domnul Arsene, prin votul acelorași consilieri, o să vă prezint eu noile schimbări ordonate din biroul nr.1 și puse în aplicare de angajații zeloși și mai ales interesați.

Calitatea de vicepreședinte ales a Domnului Dulamă este de fapt doar o combinație politică între PMP și PSD, nu rezultatul votului obținut de PMP. Majoritatea băsiștilor au golit de helas rafturile magazinelor din Neamț la momentul înfrățirii lui Dulamă cu social democrații.

Faptul că doi consilieri județeni de la PMP au comis crima de lezmajestate de a nu vota un proiect care favoriza flagrant orașul Tîrgu Neamț, în dauna altor localități din județ, a produs o adevărată revoluție în instituție.

Nu au comis nicio crimă, ci au votat cum dictează noua linie a partidului care s-a reorientat și a dat mâna cu PNL-ul. Până acum PMP-iștii au votat fix cum a vrut PSD-ul. Când consilierii PMP favorizau flagrant comunele PSD în defavoarea celor PNL, domnul Dulamă nu zicea nimic. Acum s-a trezit corectitudinea în domnia sa.

Subsemnatul a fost somat să predea mașina atribuită tot de domnul Arsene, care brusc are alte drumuri importante de făcut, cum ar fi acela de a conduce acasă, la București, un membru al juriului din concursul de la Teatrul Tineretului.

Dulamă nu reușește deloc să se desprindă de mentalitatea de satelit politic. Trăiește cu impresia că Arsene i-a dat vreo mașină de parcă Arsene are în sertarul de la birou, aduse de acasă, mașini. Un șef de instituție, fie el și Arsene, nu poate face nimic dacă subordonații nu semnează, nu execută sau nu sunt de acord. Sau dacă vrea domnul vice să comentăm în aceeași notă cu domnia sa, cât timp a fost vasalul PDL sau PSD a fost obișnuit să primească din partea stăpânilor mașină, birou și firmituri de cașcaval. Când nu a mai vrut să fie vasal, i s-au luat. Ce e așa de greu de înțeles? Dacă Dulama ar fi fost partenerul PSD și nu vasalul PSD era altă discuție. Atât timp cât a ales să fie balama politică, nu poate decât să scârțâie.

În același spirit de colaborare, domnul Arsene s-a gândit să-mi ofere o nouă perspectivă a orașului, hotărând să fiu ’’evacuat’’ cu forța din biroul de vicepreședinte, undeva la etajul IV. Șmecheria cu schimbatul butucului de yala, demnă de filmele proaste cu foști admiratori ai Miliției și Securității, nu s-a mai pus în practică deoarece am ales să respect funcția domnului Arsene, nu și persoana. Probabil că în momentul în care va realiza că în acest fel m-a plasat peste domnia sa, va schimba și această locație cu una de la parter sau subsol pentru a-și întări poziția de șef…

Când a primit domnul Dulamă birou, mașină, secretară și alte privilegii pe care conform procentelor electorale ar fi trebuit să fie la un liberal nu a zis nimic. Acum, când nu mai are ce nu i se cuvenea, se dă victimă.

În privința locațiilor, Ionel Arsene a considerat că sunt demn să călcăm mocheta de la același etaj atât timp cât a avut de rezolvat probleme de colaborare cu șefi ai unor instituții subordonate sau atât timp cât a confundat consilierii PMP cu cei care îi execută orbește ordinele din PSD.

Când te vezi într-o funcție pe care nu o meriți, deodata ești doar cu nasul pe sus și nu mai vezi nici pe unde calci. La etajul unde avea biroul domnul Dulamă nu este mochetă pe jos.

În momentul în care a realizat că lucrurile nu stau așa, angajații Consiliului Județean au avut prilejul, mai ales în ultima perioadă, când s-au putut bucura de prezența fizică atât de rară a președintelui Arsene, de a asimila cursuri intensive de argou, cuvinte pe care cu greu le poți reproduce într-un dialog decent, care le-au fost oferite din belșug, alături de urlete și înjurături specifice doar unui președinte provenit din Târgu Neamț, via PSD.

Urechiușele domnului Dulamă sunt deodată sensibile la desfrânarea verbală a PSD-istului, după ce ani de zile pe la PDL a auzit numai de p**i, m*i, dumnezei și arhangheli.

Pentru cei interesați, dacă vor fi lăsați să intre în instituție, biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Neamț este la etajul IV, camera 402. Pentru cei care nu vor fi lăsați să intre, telefonul rămâne încă 0748 146 888.
Laurențiu Dulamă,
Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț

Ca individ domnul Dulamă este o persoana agreabilă și de treabă, dar ca om politic dovedește că este absolut depășit și nu are capacitatea de a face față bărbătește la o situație absolut previzibilă. Dulamă și PMP au ales să fie la mâna cuiva și atunci când accepți să ai un stăpân ca să ajungi la putere îți meriți pe deplin fiecare umilință la care vei fi supus. 

Ne amintim cum era domnul Dulamă tot numai un zâmbet și fericit nevoie mare că l-a votat pe domnul Ionel Arsene președinte, iar acum se supără că i se iau privilegiile pe care oricum nu le primise pe merit electoral, ci prin combinații și aranjamente politice. 

Putem concluziona că domnii de la PMP au ales să fie o balama politică și, ca orice balama, inevitabil se ajunge și la faza cu vaselina.

Iosub Robert

P.S.: Nu susținem în niciun fel modul lipsit de transparență și dictatorial în care a fost tratat domnul Laurențiu Dulamă de către conducerea Consiliului Județean, cum, de asemenea, nu suntem deloc de acord cu faptul că fata care practică prostituția pe varianta este agresată fizic din când în când. Dar și fata de pe centură și PMP și-au ales singuri ceea ce vor să facă. Avem toată compasiunea pentru astfel de cazuri, dar atunci când faci prostituție politică sau sub orice altă formă abuzurile cărora le ești victimă intră în categoria accidente de muncă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    „S-a rupt lantul de iubire” , cum zice o cunoascuta manea…Si la CJ, si intre CJ si presa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate