Băieții deștepți care cereau teren să construiască un Kaufland chiar ne iau de proști

5

Într-un drept la replică primit pe adresa redacției și publicat integral (click aici), băieții de la Grup 4 Instalațiisedinta-noire SA încearcă să ne inducă ideea că ei ar lucra de fapt pentru Kaufland, dar nu știm noi. Pe semne că și cei de la Kaufland au înnebunit când ne-au spus oficial că au reziliat de mult contractul cu cei de la Grup 4 Instalații SA. Oricum, băieții deștepți se pare că ne cam iau de proști și după o cafeluță la Noir, vin cu drepturi la replică în care spun că au contract cu un hypermarket, dar nu pronunță numele de Kaufland. Ba mai mult, contactați telefonic ne spun ca e secret contractul lor cu Kaufland.

Deci dacă băieții deștepți insistă să ne ia de proști, haideți să vedem ce e cu ei:

GRUP 4 INSTALATII SA este o firmă din Cluj care anul trecut avea profit cu MINUS -13.159.502 lei și datorii de 59.791.010 lei și este publicată în Buletinul Insolvenţei 17046/22.09.2016

Cele mai recente dosare cu menţionări ale numelui GRUP 4 INSTALATII SA
firma-cluj

Ar mai fi foarte multe de spus, dar nu prea merită pierdut timpul cu acest subiect încheiat din punctul nostru de vedere, mai ales că am vrut să-i contactăm dar au refuzat orice dialog. Probabil ei încă trăiesc cu impresia că aici, la Piatra-Neamț, s-a răsturnat căruța cu proști.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. mosskyto spune

  Eu zic sa se facă și un nou mall în maratei….Așa ca să nu mai fie robocop supărat😭😭😭😭😭😭

 2. Dorin spune

  M-a deștepți sunteți
  Va vindeți si sufletul fin voi pt Kaufland si …..
  Dar pt o firma Românească ca te-ai născut Roman nu v-ați zbate așa , de Adridan , Orion si alți ce ziceți ?
  Plătesc mai mult impozit pe profit decât restul .
  Slugareala la Poarta Europei

  1. robocop spune

   Vezi ca ma se scrie legat in cazul tau . Apropo de destepti si prosti asta .
   Adridan este si Orion , ce rost are sa ma zbat ? Si nu se compara cu Kaufland , dar satulul nu crede flamandul .Te asigur ca daca era in Maratei , sareati aia din Darmanesti sa faca si acolo .

 3. robocop spune

  Si nu au dreptate ? Un Kaufland e ideal pentru Maratei . Mergem ca prostii cu microbuzele pana in Obor ? Mergem .Ca Peny numa magazin nuse poate numi , nu stiu ce poti cumpara de acolo .Lidl daramat , suntem ultimii prosti ,Precista are si Lidl , Carefour Hipermarket si Mall ca lumea , nu porcaria de Galleria unde dai 10 lei pe sosete .

 4. mickey999 spune

  Uneori , viata te nauceste, nu-i asa?

  🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate