Bacalaureat de toamnă. Luni s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura română

Luni, 22 august, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul sesiunii august-septembrie 2016 a examenului naţional de Bacalaureat, proba de Limba şi literatura română – E (a).

La această probă au participat 18.635 de candidaţi din totalul celor 22.624 înscrişi pentru a o susţine, rezultând o rată de prezență de 82,37%. De asemenea, 44 de candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

În Neamț, conform ISJ, la proba scrisă la disciplina Limba şi literatura română s-au înscris 490 de candidați, însă 90 dintre aceștia au hotârăt să nu se mai prezinte. Nu a fost înregistrată nicio tentativă de fraudă.

Astăzi, 23 august, candidaţii susţin proba scrisă la limba şi literatura maternă, miercuri proba obligatorie a profilului, la disciplinele Istorie sau Matematică şi vineri  proba la alegere a profilului şi specializării, la una dintre disciplinele Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate