Azi, dezbatere publică la Primăria Piatra-Neamț

0

Azi a avut loc la primăria Piatra-Neamț o dezbatere publică cu mediul de afaceri din Piatra-Neamț, dezbatere pe care o puteți urmări în variantă video mai jos.

Am urmărit cu interes începutul dezbaterii care părea a fi un succes. Am auzit lucruri foarte pertinente și bine argumentate spuse de oamenii de afaceri care țin acest oraș în viață. Păcat că primarul nu a reușit să se abțină nici de data aceasta și a băgat în dezbatere lăudători și oameni care să-i ridice lui mingi la fileu. Când au ajuns discuțiile la importanța galactică a Rubik Hub-ului ADR NE, loc pe unde Carabelea a făcut nimic înainte de a fi primar, am închis vizionarea live-ului de la primărie împreună cu toți cei care ieșeau de pe live de ziceai că a căzut internetul în jumătate de oraș.

Poate vom ajunge totuși și în ziua când vom vedea dezbateri provocate de mediul politic, dezbateri care să aibă și alt scop decât acumularea de capital de imagine politică.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate