Azi, un nou incendiu la o secție de terapie intensivă – 7 morți, 5 răniți

0
incendiu spital covid

Astăzi a avut loc un incendiu de proporții la o secție ATI a unui spital din Cairo, capitala Egiptului. 7 pacienți au decedat și 5 au fost răniți. Restul pacienților au fost mutați de urgență la alte spitale din capitala egipteană.

Incediu spital sectie ati

Pentru că în Cairo nu sunt „chestii” în presă care să găsească pe acolo un „Arsene” sau un PSD pe care să dea vina, presa egipteană discută dincolo de posibila cauză a incendiului, un scurtcircuit exact ca și la Neamț, o suprasolicitare a sistemului medical, forțată de guvern, în urma creșterii numărului de cazuri COVID.

Acest caz tras parcă la indigo cu tragedia din Piatra-Neamț nu este singular, astfel de incendii fiind raportate în mai multe țări, unde bolnavi de COVID au devenit victime ale focului. Diferența este că nicăieri în lume presa nu și-a permis să folosească moartea oamenilor pentru a ataca un partid sau un politician. Acest lucru s-a întâmplat doar în presa românească.

I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate