Azi la teatru, maine la muzeu , uite-asa mai facem un leu

1

Cu multa teama am urcat in aceasta seara scarile de la Teatrul Tineretului atras fiind de luminile proiectate pe peretii Muzeului de Arta. Ce am vazut eu puteti vedea si dumneavoastra in pozele de mai jos .

S-au grabit sa schimbe unghiul in care bat luminile la teatru, dar au uitat de cele de la muzeu . Pai ce faceti domnilor …chiar asa de neatenti ?
Nu cred ca mai are sens acum sa va povestim cat costa un paratrasnet si ca au fost montate si pe muzeul de arta si pe cel de etnografie doar de dragul de a mai justifica niste bani, deoarece tehnic nu exista nici o utilitate si nici o probabilitate sa foloseasca la ceva atata timp cat au montat unul si pe turnul lui Stefan Cel Mare .
Inca nu am reusit sa avem acces inauntru la teatru sau la muzeu dar din ce informatii avem de la oameni demni de toata increderea se pare ca e jale.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. unul spune

    Acum ce mai e in neregula? Aici chiar e finisat bine. Nu va fi niciodata perfect nivelat asa cum nu a fost nici pana acum. Aici e varuit, nu piatra slefuita asa ca vezi tusa unui om.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate