Aveți grijă unde vă parcați mașinile – Hoț de catalizatoare, în acțiune la Piatra Neamț

0

La data de 28 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 36 de ani, din județul Prahova, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. 

Investigațiile efectuate până în prezent au relevat faptul că, la data de 26 martie 2022, cel în cauză ar fi sustras catalizatorul unui autoturism ce aparține unui bărbat, de 45 de ani, din Piatra Neamț, pe care l-ar fi abandonat într-o zonă din apropiere, fiind găsit de polițiști și restituit persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 28 martie a.c., în jurul orei 02.00, acesta a fost depistat,în flagrant delict, de un echipaj de poliție, în timp ce încerca să sustragă catalizatorul unei autoutilitare ce era staționată pe o stradă din Piatra Neamț.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul aceleiași zile, acesta a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate