Aventura unor suflete curate. Copii premiați de către un primar foarte implicat

0

Pe 4 august, marți la ora 13.00, a început expediția lui SCOOBY- DOO, în care 15 copilași frumoși și voioși, de condiție modestă, au avut parte de o excursie plină de aventuri, în Cheile Bicazului și Lacul Roșu.
Prin voi, cei cu suflet mare, prichindeii au putut să râdă cu gura până la urechi, au avut asigurată o masă caldă și evident sacoșele cu multe dulciuri.
Cireașa de pe tort a fost festivitatea de premiere a acestor suflețele inocente. Primărița de la Tașca, doamna Daniela Ursache, a oferit copiilor mijloc de transport, i-a așteptat cu brațele deschise , i-a premiat cu medalii personalizate („Pentru cel mai bun copil”) cu jucării și dulciuri.

„Expediția lui Scooby Doo a pornit ca o idee năstrușnică la un telefon, căci aveam promisiunea microbuzului școlar de la Tașca. Așa că am dezvoltat-o. Am luat copiii de la Izvorul Muntelui, Bicaz, Tașca și Neagra. 15 buburuze pe care le-am dus la o plimbare la lac și prin chei . Ne-am oprit la o terasă să păpăm, și evident au fost premiați cu medalii de doamna Dana Ursache, au primit și dulciuri și jucării. Ei au fost extrem de încântați. De ce Scooby Doo??? căci știm desenele cu acel cățel buclucaș care alerga prin toți munții.” ,a precizat Gabriel Năfăreanu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate