Avantajele curățeniei cu aburi în locuința dumneavoastră

0

Curățenia cu aburi este de mult timp o alternativă eficientă la metodele tradiționale de păstrat curățenia în locuințe. Există atât aspiratoare cu aburi, cum ar fi un aspirator vertical Rowenta, precum și mopuri cu abur, care sunt electrocasnice mai ușoare și mai practice decât aspiratoarele.

De ce să alegeți curățarea cu aburi?

Cu un aparat de curățare cu vapori, precum un mop cu abur sau un aspirator vertical Rowenta cu abur, puteți igieniza și curăța întreaga casă de sus până jos, folosind puterea apei la temperaturi ridicate, într-un mod practic și rapid.

O curățenie sănătoasă, fără substanțe chimice

Doar datorită aburului, fără adaos de detergenți, puteți îndepărta eficient chiar și cele mai dificile pete cu un efort minim, fără a pierde din vedere mediul înconjurător și făcând, totodată, economie la facturi.

10 motive întemeiate pentru a alege curățenia cu un mop cu abur

1. Curățenie pe toate suprafețele

Un exemplu? Rosturile de gresie, canalele de scurgere și sifoanele, dușurile, aragazurile, oglinzile, obiectele sanitare, perdelele sau textilele. Acestea sunt doar câteva dintre suprafețele pe care le puteți igieniza cu jetul unui mop cu abur sau cu un aspirator vertical Rowenta cu vapori.

2. Elimină mirosurile neplăcute

O casă igienizată de sus până jos este și o casă proaspătă și parfumată. Datorită eficienței curățării cu vapori, puteți elimina și mirosurile neplăcute (cum ar fi mirosurile de fum și de gătit) de pe canapele, saltele și covoare, ca să nu mai vorbim de scurgerea chiuvetelor și a dușurilor și de coșurile de gunoi.

3. Economisiți bani

Curățarea pardoselilor și a altor suprafețe din casă implică utilizarea unui număr mare de produse și unelte. Curățarea cu abur elimină necesitatea de a cumpăra detergenți și reduce semnificativ consumul de apă.

4. Respectarea mediului înconjurător

Mai puțină risipă de apă și zero substanțe chimice. Modelele de mop cu abur de nouă generație sunt special concepute pentru a reduce consumul de energie cu până la 25% și consumul de apă cu până la 30% față de modelele anterioare.

5. Reduceți oboseala

Utilizarea unui mop cu abur sau a unui aspirator vertical Rowenta cu abur pentru curățenie suplimentară, precum și pentru curățenia zilnică, oferă o igienă, o curățenie și o siguranță imbatabile, fără efort și fără sacrificii majore.

6. Elimină bacteriile

Aburul natural are o putere igienică ridicată. Numeroase teste, efectuate de laboratoare independente, au arătat că până la 99,99% din bacterii pot fi eliminate cu un mop cu abur, precum și ciupercile și mucegaiul de pe toate suprafețele lavabile din casă.

7. Viteză mai mare de curățare

Este suficient să puneți apa în rezervorul mopului cu abur și să așteptați câteva minute pentru a obține un jet de abur care poate curăța rapid și fără efort toate suprafețele din casă.

8. La revedere acarienilor și alergenilor

Praful, acarienii, mucegaiul și părul de animale se numără printre principalii inamici ai calității aerului din locuința dumneavoastră. Spre deosebire de sistemele tradiționale, curățarea cu abur în locuință asigură eliminarea eficientă a acarienilor și a altor alergeni.

9. Un sistem mai practic de curățare

Mopurile cu aburi sunt concepute pentru confortul celor care le folosesc: mopuri cu aburi și aspiratoare verticale cu aburi ultraușoare și practice, care vă vor face să nu vă amintiți nici pe departe de metodele tradiționale de curățenie casnică de modă veche.

10. O armă împotriva grăsimii

Curățarea unor obiecte precum filtrele de aragaz sau grătarele necesită mult efort și produse specifice. Cu ajutorul curățării cu abur este posibil să dizolvi chiar și petele și incrustațiile încăpățânate, cum ar fi grăsimea, într-un timp scurt și fără oboseală, fără a folosi detergenți sau produse de decalcifiere.

Așa cum am spus, curățenia cu aburi poate fi efectuată atât cu un aspirator vertical cu vapori, cât și cu un mop cu aburi. Atenție, însă, nu toate aspiratoarele performante au și avantajul aburilor. De exemplu, chiar dacă un aspirator Dyspon are o capacitate de succțiune mai mare decât un aspirator vertical Rowenta, de exemplu, al doilea producător are și aspiratoare cu aburi, ceea ce face multă lume să le prefere în dauna unui aspirator Dyson.

Dacă preferați totuși un aspirator Dyson, pentru a beneficia de avantajele curățeniei cu vapori, ar trebui să achiziționați, separat, și un mop cu aburi. Un mop cu aburi utilizează vapori de apă fierbinte pentru a curăța și igieniza podelele dure, cum ar fi gresia, linoleumul și lemnul, precum și alte locuri și suprafețe: pereți, mobilier, textile. Funcționează prin încălzirea apei într-un rezervor, care este apoi eliberată sub formă de aburi din capul mopului pe suprafață. Aburul este folosit pentru a slăbi și a îndepărta murdăria și murdăria.

Mopurile cu aburi sunt cele mai bune pentru curățarea în profunzime și igienizarea suprafețelor dure, în timp ce aspiratoarele sunt bune pentru a îndepărta în mod constant murdăria și resturile de pe covoare, tapițerie și alte suprafețe. Ambele tipuri de aparate au propriile puncte forte și puncte slabe, iar alegerea potrivită va depinde de sarcinile specifice de curățare pe care trebuie să le îndepliniți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate