Avansări la ISU Neamț după un moment de reculegere în memoria generalului de brigadă Ioan Nițică (FOTO)

0

În fiecare an, în data de 1 august, cadrele militare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care au îndeplinit stagiul minim în grad sunt avansate în gradul următor.

Este şi cazul a 55 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Petrodava” al judeţului Neamț, care au împlinit stagiul minim în grad în cursul anului 2020 şi îndeplinesc condiţiile legale.

„Astăzi, la sediul ISU Neamț, după ce a fost ținut un moment de reculegere pentru trecerea în neființă a comandantului nostru, generalul de brigadă Nițică Ioan, a avut loc festivitatea de acordare a noilor grade pentru salvatorii nemțeni care au împlinit stagiul minim în grad.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

CITEȘTE ȘI Generalul Ioan Nițică, 36 de ani, 11 luni și 7 zile în slujba Patriei!

Astfel, au fost avansați: 13 ofiţeri – un ofițer de la gradul de locotenent-colonel la cel de colonel; – un ofițer de la gradul de căpitan la gradul de maior, – 11 ofițeri de la gradul de sublocotenent la cel de locotenent și 42 de subofiţeri – 17 subofiţeri de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant şef; – 10 subofiţeri de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant; – un subofiţer de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major; – 14 subofiţeri de la gradul de sergent major la gradul de plutonier.

„Înaintarea în gradul următor este un moment important pentru fiecare militar, cu o încărcătură emoțională deosebită. Felicitări colegilor avansați și succes în continuare!”, a mai transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate