Autorul accidentului de la Roznov a fost găsit

0

Ieri, 03.11.2015, în jurul orei 15.00, în urma investigaţiilor efectuate de către polițiștii rutieri împreună cu cei din cadrul Secţiei nr. 1 de Poliție Rurală Borleşti, a fost identificat conducătorul autoturismului care a accidentat un biciclist în ziua de 02.11.2015, în orașul Roznov. Bărbatul de 46 de ani, din Borlești a fost găsit la o casă învecinată a domiciliului său, iar autoturismul marca Volkswagen Golf 4 a fost identificat în aceeași curte, în spatele casei, având aplicate numere de înmatriculare eliberate de autoritățile italiene. Acesta prezenta avariile specifice accidentului rutier în care a fost implicat. Din verificările efectuate s-a constatat faptul că șoferul, la momentul producerii evenimentului, nu deţinea permis de conducere, iar peste plăcuţele de înmatriculare de Italia avea montate plăcuţe de înmatriculare ale unui alt autoturism înmatriculat în România.
În cauză cercetările au fost extinse sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate