Autoritățile nemțene: investiție de peste 60 milioane de euro pentru un proiect îndrăzneț

Foto caracter ilustrativ (comoarabucovinei.ro)

Autorităţile locale din judeţul Neamţ iau în calcul o investiție de peste 60 de milioane de euro pentru construirea unui parc de agrement în apropierea oraşului Târgu-Neamţ, cu intenția de a atrage un număr cât mai mare de turiști în această zonă.

Se presupune că acest proiect ar trebui să cuprindă următoarele: un sat de vacanţă, o zonă de sport şi relaxare, una de odihnă, un spaţiu de joacă pentru copii, un parc de aventură, piste de biciclete, role şi alergare, o zonă pentru camparea ru­lo­telor, zonă de spec­tacole, hipodrom şi un parc de distracţii.

„Terenul aferent obiectivului de in­vestiţii, în suprafaţă de 601.523 mp, este si­tuat în extravilanul oraşului Târgu-Neamţ şi este în proprietatea publică a judeţului Neamţ“, se arată în fişa proiectului, care va purta numele „Ţinutul lui Creangă“, după numele scriitorului Ion Creangă, născut în judeţul Neamţ.

Sursa: ziarulfinanciar

- Apreciază pagina -

8 Comentarii
 1. Mioara spune

  Investitii in domenii de productie care sa creeze locuri de munca, de unde sa se verse impozite si taxe la bugetul local .Acestea ar scoate orasul Piatra Neamt din falimentul iminent, totul parca a amortit in asteptare,…se tot asteapta mereu vesnica sfanta rectificare bugetara…si cand aceasta vine…fassss !!! Curand vom avea doar bugetari, pensionari si asistati social ori someri. Cred ca am ramas „coada” judetului la nivelul de venituri al populatiei…dupa zona Romanului, a Tg.Neamtului.

 2. Marin Ghindaoanu spune

  Mda… Romania are 100 de miliarde de euro datorii facute pe cretinisme din astea (care costa in realitate de 10 ori mai ieftin decat devizul. Probabil cateva multinationale (din ciment de exemplu) au interese in afacerea asta.

 3. Cornel spune

  Pe Hârtie ,pe Teren , Macheta i ar in REALITATE este un Spatiu și o Clădire , ( paraseala ) la ieșirea ,intrarea în com Vânători ,cum mergi spre mănăstirea Neamțului , după Pod ,unde se ,sa lucrat recent , și în partea stângă și în ce a dreaptă a drumului fiind Teren Suficient . SINCER acea clădire EU daca as fi Factor Decizional as Reloca. un Spital in Ea , e ridicată Intr o oarecare proporție , drum Ptr Acces este ,spatiu Ptr parcare , heliport la fel, e la câțiva kilometri de Tg Neamț , P Neamț , ROMAN și alte comune , sate , E 85 e aproape , Drumul spre primaul și a l 3 lea oraș la Drept ,, pădure la câțiva metri ,aer ozonat , rețea de curent fiind , gaze și canalizare mai trebuind , probabil Deci în ROMÂNIA anului 2019 , încă Unii se Cremaluie , Cumpănesc , trebuie aprobări , PUZ , Fezabilitate , Aprobări de Mediu și câte altele DE CE ? Numai Ei Pot ști ! Asta face și DIFERENTA dintre cei de acum și cei dinainte de ‘ 90 , Atunci Se Făcea , la Indicațiile unuia ,altuia , ACUM se pasează Mată de la Unul la altu ,SA Vezi că nu a ieșit Avizul , etc . LA Ce Trebuie când Deja ceva este Ridicat , sa dat, Aprobat , atunci când a început ridicarea Ei . Și construcția e și din Cărămidă , ceva Trainic ,Nu Rășini că astăzi ,CELCO , YTONG , Xella , și alte cuburi de zahăr , se farama exact ca el . Intr o Societate cu o Stare a Lucrurilor Normala și cu niște oameni Normali s ar pune Boii înainte carului și Nu Viceversa ., Cum spunea D zeu sa l Odihnească ! BIRLIC in Două Lozuri , așa și Acum sunt 2 variante , una in care se poate lua ceva deja construit și Ajunge la m ai Putini banuti și a doua in care sa o ia de la 0 cu Preț mai mare , De parere a-și Fi Că și alții , Că de acei bani se poate face cu Totul altceva , Autostrăzi ,deși se Moare la 48 ore pe drumurile de Acum , pe autostradă dai de un Carmolist iese Urgie , Spitale sunt mai de Interes , sa aibă unde Trata șoferii , pasagerii , tractoriștii , bicicliști și toată gama de participanți la Trafic și care pot fi Accidentați .Că tot in ultima vreme Ziua și Accidentul . Aparane Doamne !

 4. Romel-Ion Vulpes spune

  Cu banii aceștia se poate construi o fabrică care să producă ceva, să se creeze niște locuri de muncă pentru oamenii din orașul vostru care nu au ce mânca, nu tâmpenii care sa putrezească prin bălării. Ori, cumparati aparatură medicală la un spital ( de care să nu se folosească șmecherii din sănătate ca să se îmbogățească) sau, mai bine, ganditi-va ca iarăși vine iarna iar copii stau in frig prin școli.

 5. Nelu spune

  Suna interesant, ramane de vazut daca se si finalizeaza

 6. Diaconescu spune

  Creati locuri de munca in productie nu in consum.

 7. Dan Mihalache spune

  Bai oameni buni in loc sa construiti autostrazi voi faceti parc de distractii cind lumea nu are bani decat de mincare si facturi.Nu mai prostiti romanii bai comunistilor.

 8. Barzaghideanu Ovidiu spune

  Arata super pe hartie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate