Autobuz transport persoane in Neamț 2015

8

autobuzul

Deși poza pare a fi făcută în perioada interbelică, ea este cât se poate de actuală și surprinde un autobuz din sistemul de transport persoane din Neamț. Desigur că autoritățile, Consiliul Județean sau Poliția nu văd niciodată aceste sisteme de transport în comun. Ca să nu mai vorbim de câtă corupție trebuie să fie pe la RAR să poți trece cu un autobuz produs pe vremea lui nea Nicu.
Acesta este un exemplu,  dar în județ sunt multe autobuze care nu au absolut nimic în comun cu ideea de transport persoane și nici măcar cu normele europene de transport animale, dar … ne aflăm la Neamț, județul tuturor posibilităților.

D.E.

dolinex
8 Comentarii
 1. dragos spune

  NU este singurul caz , mai sunt si la ROMAN 2 cazuri de genu asta ,, BUVAL TRANS ,, ,ULDERICHT ,, au si ei 2 sicrie numai ca a lor sunt de import !

 2. arlechino... spune

  La cat de arogant este patronasu asta de la patru trans, de fapt unu care nu stie pe ce si cum a facut bani ce pretentii aveti. si totul tine de ce spate ai ….. restu e cancan.

 3. eu spune

  acum nu arenici o vina soferul , dar daca face vreun accident crezi ca va raspunde transportatorul?. e si soferul in aceeasi masura de vinivat cand accepta sa conduca sicriile astea.

 4. Ion Nanu spune

  Daca sunteti curiosi cui apartine aceasta masina,aceasta apartine societatii Patru Plus Trans si deserveste traseul Piatra-Neamt–Candesti.Calatorii respectivi pot confirma acest lucru.

 5. Mos Craciun spune

  La 4 plus trans merge. Banul sa iasa.

 6. nic spune

  Si vorbeste si la mobil .

  1. Razvan spune

   De ce esti atat de surprins? Era ciudat daca vorbea la telefon fix 🙂

   1. ce conteaza spune

    ce vina are soferu-l , de ce nu puneti poza cu transportatoru. Cel care detine masina

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate