AUR Neamț a sărbătorit 4 ani de la înființare

1

În pragul sărbătorilor de iarnă, filiala AUR din județul Neamț a marcat un moment important în istoria sa, aniversând patru ani de la înființare. Evenimentul a avut loc în orașul Piatra Neamț, reunind membrii partidului într-o atmosferă plină de entuziasm și determinare.

În cadrul întâlnirii, s-au desfășurat mai multe activități simbolice. Membrii AUR Neamț au avut ocazia să primească diplome de recunoaștere a contribuțiilor lor, un gest care a subliniat importanța fiecărui individ în cadrul organizației. De asemenea, evenimentul a fost o platformă excelentă pentru schimbul de impresii și idei, reflectând spiritul de colaborare și unitate al partidului.

Un subiect de discuție proeminent a fost apropierea alegerilor din 2024. Această perspectivă a adăugat un plus de energie întâlnirii, membrii exprimându-și optimismul și hotărârea de a aduce schimbări semnificative în peisajul politic local și național.

Pe lângă aspectele politice și organizatorice, întâlnirea a fost și un moment de sărbătoare, marcând nu doar aniversarea partidului, dar și apropierea sărbătorilor de Crăciun. Acest context festiv a oferit oportunitatea pentru o interacțiune mai relaxată între membri, consolidând legăturile comunitare și spiritul de echipă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    De remarcat și apreciat un nume nou in politica,Dorutu Honorius Riscuta, profesor de limba engleza,autorul cărții,,,Cum să devii bogat și iubit”,un locuitor simpatic al orașului,care până acum a stat deoparte,dar are calități de lider politic,despre care vom mai auzi în viitorul apropiat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate