Audiențe ziarpiatraneamt.ro – 2022

0

În anul ce a trecut, publicația ziarpiatraneamt.ro a trecut printr-un proces de concentrare a audienței pe aria geografică de interes local în paralel cu creșterea impactului la nivelul județului Neamț.

Rezultatele au fost cele planificate. Pagina de Facebook a publicației a depășit pragul de 100.000 urmăritori și a depășit impactul de 7 milioane de persoane, ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 18% față de anul anterior, un lucru mult decât satisfăcător ținând cont de faptul că în piața media locală au apărut publicații noi și ziarpiatraneamt.ro a fost în permanentă ținta unor campanii plătite de denigrare și decredibilizare.

Materialele video produse de noi au avut, de asemenea, un impact foarte bun însumând peste 9 milioane de vizualizări, iar numărul de vizitatori unici ce au intrat pe ziarpiatraneamt.ro a fost de peste 1,4 milioane.

Toate lucrurile pe care le-am realizat se datorează în special cititorilor care au ales ca din inflația de publicații din județul Neamț să ne acorde nouă încrederea, atenția și timpul lor contrar eforturilor disperate și bine bugetate ale unora de a ne diminua impactul și influența. Asta spune mult despre calitatea consumatorilor de presă din Neamț, în sensul că nemțenii nu sunt atât de naivi și ușor de manipulat cum ar crede unii.

Mulțumim cititorilor și promitem celor pe care publicația noastră i-a deranjat în anul 2022 că ne vom strădui să-i deranjăm și mai mult în 2023.


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate