Au stricat drumul Piatra-Roman

3

Niște băieți deștepți de la ”Drumuri și dâmburi naționale” au decis că trebuie reparat drumul de la Piatra-Neamț la Roman, un drum pe care se circula chiar foarte bine.

Unii spun că s-a făcut contractul de pe vremea guvernării PSD, alții că s-a stabilit acum în guvernarea PNL. Noi credem că indiferent cine a stabilit acest lucru, a luat o decizie foarte proastă.

Motivul pentru această „dâmbuire” a drumului ar fi fost acela că au apărut fisuri. Doar că fisurile au fost reparate recent, și pe drumul de la Piatra la Săvinești, dar printr-o metodă care pare mai normală. Exemplu în foto de mai jos.

Cea mai mare problemă cu modul în care au ales meseriașii vieții să repare drumul Piatra – Roman este că peticirea nu s-a făcut pe toată suprafața benzii de mers, ceea ce înseamnă că roțile din stânga vor avea o anumită aderență iar cele din dreapta altă aderență. Când plouă, e polei sau zăpadă această diferență de aderență este o mare problemă.

Iosub Robert

arsene

cuc
3 Comentarii
  1. gigi spune

    lasa nene, ca drumurile astea sunt tocmai bune pentru romani…daca-i dai autobahn ce sa faca cu ea? sa alerge carutele la drifturi? merge si asa, ca doar nu traim in Jermania…

  2. Adrian D. spune

    Pot sa faca la fel cum au facut cu Piatra-Bicaz.Dar trebuie bunavointa.

  3. Ioan spune

    Aceeași peticire de la Tg. Neamț spre P. Neamt .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate