Au spus că Andrușcă și „m**e PSD” trebuie să plece dar au venit ei și au vândut 30% din rezervele de cupru ale României

1
Imagine ilustrativă

În 2018 Ministrul Economiei Dănuț Andrușcă din guvernul PSD demarase un plan prin care Cuprumin SA urma să-și mărească producția prin achiziționarea activelor Societății Moldomin aflată în faliment. S-a creat cadrul legislativ pentru preluarea acestor active în vederea relansării industriei metalurgice.

La acea vreme cei de la USR și PNL v-au spus că Andrușcă este un ….. și ”m**e PSD” vrea să pună amantele și PSD-iștii în funcții de conducere la Moldomin și că după ce vor veni ei vor reînvia și revigora aceasta industie, vor crea locuri de muncă și vor arăta ei cum crește economia României.

Iată că Andrușcă și PSD au plecat și au venit cei de la USR și PNL care în loc să scoată din faliment Moldomin au vândut-o cu tot cu utilaje și 30% din rezervele naționale de cupru ale României, companiei turcești Eti Bakir.

Rezervele de cupru ale Moldomin, vândută recent de guvernul PNL-USR, sunt estimate la circa 200 de milioane de tone (circa 30% din rezervele naționale) iar pe vremea guvernării social-democrate valoarea minelor și a rezervelor de cupru era estimată la circa un miliard de euro. Vreți să știți cum și la ce preț au vândut băieții de dreapta Moldominul? Puneți-vă pofta în cui, confidențialitatea regulamentului de desfășurare a tranzacției transformă aceste date în ceva „top secret”.

Era rău cu ”m**e PSD” și Andrușcă care voiau să scoată din faliment Moldominul și să îl pună la treabă. Iată că au rezolvat guvernanții de dreapta treaba așa cum au știut ei.

Acest articol nu vrea să sugereze faptul că economia duduia pe vremea lui Andrușcă și că PSD-ul făcea bine ce făcea ci doar vă arătăm de ce au investit unii miliarde de euro în campanii electorale de manipulare și denigrare – doar nu credeați că au băgat atâția bani iar după ce ajungeau la butoane nu intenționau să-i recupereze cumva.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dorin Ursarescu spune

    Confirm. Ministerul Economiei a initiat un Memorandum pentru imputernicirea Cuprumin in vederea preluarii activelor Moldomin. Primministrul a solicitat un punct de vedere de la ANRM.
    ANRM a avut un pdv favorabil,memorandumul fiind nu numai necesar dar si obligatoriu in conditiile in care Moldomin risca sa fie achizitionat la o valoare derizorie( valoarea mijloacelor fixe),adevaratul patrimoniu fiind in fapt cele doua licente care ar fi venit la pachet.
    Ministerul Economiei si ministrul D.Andrusca au avut o pozitie corecta, in favoarea statului roman.Respect!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate