Au pus containere de gunoi noi, dar de spălat nu le mai spală nimeni. O mizerie de nedescris

1

Primăria pietreană, instituție serioasă de dreapta care nu a văzut niciodată picior de PSD-ist în biroul de primar, a decis să monteze în Piatra-Neamț containere în care populația să arunce gunoiul.

Trecând peste faptul că unii pun gunoiul selectat și alții îl ridică la grămadă, e bine de știut că aceste containere au fost o mare afacere. Mai precis, primăria pietreană a dosit ani de zile o mulțime de bani, adică zeci de miliarde, din redevența de la gunoi și când s-a îngroșat gluma a fost nevoită să-i cheltuiască și a găsit această combinație cu noile containere de gunoi.

Vă amintiți cât le-au lăudat, cum v-au păcălit că vor pune cartele să nu aducă și alții gunoiul ca să plătiți doar ce aruncați etc.? Totul s-a dovedit a fi fost doar o fumigenă ca să nu se întrebe nimeni de unde are primăria pietreană, falimentară în acte, zeci de miliarde de băgat în tomberoane.

De acum, ce a păpat lupul e bun păpat, mai ales că e un lup de dreapta, nu e vreun maidanez ciumat. Întrebarea care rămâne este: Bine, domnilor, ați făcut ce combinații ați avut de făcut și ați băgat morman de bani în buzunarele cui trebuia, dar că tot suntem în plină pandemie, de igienizat, de spălat, de curățat măcar o dată pe lună aceste containere chiar nu se ocupă nimeni? Nu mai aveți voi vreo firmă de la PNL sau PMP să subcontracteze măcar acest serviciu daca să îl facă nu e în stare?

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Postelnicu spune

    Bataie de joc.veniti pe Aleea trandafirilor in spatele tribunalului, in plin centru sa vedeti cum arata aceste containere si ce e in jurul lor zilnic…zeci de sobolani au invadat locul datorita mizeriei existente. Blocurile se afla la cativa metri distanta,locatarii sunt ingroziti de mizeria existenta,sobolani ce misuna nestingheriti,….etc.strada aceasta nu se matura absolut niciodata..noroc ca mai bate vantul si imprastie mizeria.intereseaza pe cineva?aloo. …doritorii de voturi, o fuguta in zona puteti da????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate