Au oprit sistemul de alarmă ca să nu fie deranjați și a luat foc un pacient…

0

Recent, vă spuneam că la Centrul de Recuperare de la Războieni o pacientă s-a ales cu arsuri de gradul II, III în urma unui incendiu cauzat de un scurtcircuit electric.

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni beneficiază de un sistem de alarmare la incendiu foarte performant, care însă nu a funcționat sau mai bine zis a fost închis, după cum ne-au declarat surse interne. Incendiul a fost sesizat după ce fumul s-a extins în clădire.

Se pare că sistemul performant de alarmare funcționează foarte bine, doar că uneori, destul de des, este închis de către personalul căminului care nu vrea să fie deranjat noaptea de alarme false declanșate de vreo țigară aprinsă de un pacient sau din alte motive.

Dacă se va confirma sau nu informația primită de noi pe surse, e greu să vă spunem, deoarece aceste cămine sunt un fel de stat în stat, unde nu prea știe nimeni ce se întâmplă acolo.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate