Au încurcat-o rău: un tânăr de 20 de ani și o femeie de 40, ambii din Piatra-Neamț, condamnați la închisoare pentru infracțiuni grave

0

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au pus în executare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele unui tânăr în vârstă de 20 de ani și al unei femei în vârstă de 40 de ani, ambii din Piatra-Neamț.

Tânărul în cauză a fost condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional, deținere și trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Femeia de 40 de ani a fost condamnată de  de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional organizat, deținerea fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Tânărul a fost condus de polițiști la Centrul de Deteție Brăila iar femeia a fost condusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate