Au început știrile false cu minciuni din acelea de ultima speță despre Adrian Niță, candidatul PSD la Primăria Piatra Neamț

0

Disperați că nu au cu ce să-l atace pe Adrian Niță, candidatul PSD la Primăria Piatra Neamț, unii au început să inventeze povești.

Recent, doamna Mădălina, născută în Regatul Bulionului, căreia îi transmiteri „La mulți ani”, deoarece peste 2 zile este ziua ei de naștere, a produs un fake news pe pagina intitulată ”Bârfa din Neamț”, unde povestește cum Adrian Niță, fost Prefect și actualmente candidat PSD la Primăria Piatra Neamț, ar fi avut afaceri cu Primăria Târgu Neamț, printr-o firmă pe care o deținea, lucru absolut fals.

Aceste acuzații au fost argumentate crezând că alegătorii din Neamț sunt proști, cu un articol despre o persoană pe care o cheamă tot Niță și care ar fi avut aceste afaceri, dar care nu are absolut nicio legătură cu Niță, candidatul de la Piatra Neamț.

Deci, au găsit ei o știre despre unul pe care îl cheamă ca pe candidatul PSD și au dat-o ca și cum ar fi vorba despre candidatul PSD.

Dincolo de fake news-ul infantil, se observă și disperarea cu care încearcă să obțină voturi și, desigur, modul total incompetent și plin de răutate cu care o fac.

Rămâne acum de văzut dacă cei care execută astfel de ordine politice vor fi încântați când victimele își vor cere drepturile în instanță și rămâne de văzut cum doamna Mădălina, care are o carieră frumoasă, dar crede că nu poate fi prinsă când face mizerii online, își va strânge bagajele și se va întoarce în Regatul Bulionului, căci după ce ești deconspirată că faci mizerii, nu te mai angajează nimeni care nu are nevoie de probleme de imagine.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate