Au inceput romanismele in Colegiul 6

1

Daca zilele trecute va spuneam cum incalca legea cei din echipa lui Radulescu, sa va aratam si reversul medaliei.

Intr-un scurt drum prin frumosul Colegiu, am vazut cum afisele cu Radulescu au inceput sa dispara, bannerele, tot cu acelasi candidat, au inceput sa intre la apa si au rasarit bannerele si afisele lui Harbuz. Desi la limita legii, cu o combinatie tricolora, dar in alta ordine decat cea de pe drapel, materialele electorale ale echipei lui Harbuz par a fi destul de bine studiate, cu un centru de focalizare a atentiei, cu margini bine delimitate si cu o grafica mult mai bine ingrijita dinamic si estetic decat la concurenta.

Ne pare rau ca simpatizantii lui Harbuz nu au reusit sa se abtina de la a rupe afisele concurentei si anticipam ca acum simpatizantii lui Radulescu vor face acelasi lucru si se va ajunge la o lupta inutila si prosteasca. Dar, ce sa facem, asa e la noi, la romani, ne dam de lucru unii altora.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. cristi spune

    Intr-adevar,afisele lui Harbuz le depasesc cu mult pe cele ale lui Radulescu din punct de vedere calitativ.Iar treaba cu ruptul afiselor se practica de cand exista alegeri electorale in Romania.Si oricum trebuia si domnul Harbuz sa-si puna afisele undeva.Daca ceilalti ocupasera toate locurile,trebuia si XXXXX (nume partid)sa faca putina curatenie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate