Au început cercetările pentru descoperirea bolnavilor inventați la Spitalul din Piatra Neamț

7

Nici nu și-a revenit bine din supărarea cu presa rea că a și venit peste domnul Lazăr. mare director de spital, o nouă bucurie. Instituțiile statului au început să cerceteze modul în care s-au dat concedii medicale de ani de zile pe diverse diagnostice, în special pe TBC .
Ei bine, anchetatorii suspicionează că statul român a fost fraudat cu multe miliarde de lei, bani pe care unii bugetari nemțeni i-ar fi primit în ani de zile de stat acasă cu ajutorul unor concedii medicale false.
Sursele noastre ne spun de un prim vizat în persoana medicului Victor Kirileanu, dar și de alți medici de prin comisiile care au făcut posibile prelungirile la infinit ale concediilor medicale inventate.
Odată deschisă cutia cu bolnavi închipuiți nu rămâne decât să așteptăm cuminți și să vedem cum au reușit unii să stea în concedii medicale mai mari de 12 luni, fără nici o zi de internare și în același timp să marcheze multe prezențe la activități în spațiul public.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Tamba Elena spune

  Elena treburile astea se stiu maui de mult, dar nu sa luat nicio masura. Defapt la moda este asa Daca bolnavul este trecut la revizie periodic , daca esti ” aranjat” faci o internare de citeva zile si primesti motivarea pentru prelungire, cu diagnosticul repetatsi la comisie nu mai ai treaba totul este in regula. Ce sa facem ‘ dai un ban dar stai in fata’

 2. robert spune

  Buna dimineata! Elegant din partea dumneavoastra ar fi fost sa dati si un raspuns la intrebarea care v-a fost adresata ieri de catre mine. Multumesc.

 3. robert spune

  Salut! Stii cumva si daca mai sunt vizati si alti medici in afara de doctorul Kirileanu? Multumesc.

 4. Mihai spune

  Sunt oameni cu adevărat bolnavi,infirmi care cu greu au obţinut un grad de handicap şi iau un ajutor social. Dar când se vor lua măsuri cu bolnavii închipuiţi,cu burţile mari şi buzunarele pline care s-au pensionat şi ne râd în nas atunci când lunar iau pensie de boală cam tot atât de mare cât pensia pe care o avem noi cei care am muncit în jur de 4o de ani. Aic este marea rezervă de bani pentru bugetul statului. Să se facă controale cum au fost pensionaţi şi să se facă dreptate !

 5. iuly iulica spune

  poate ii gaseste si pe cei din sistemul bancar-care disponibilizati fiind, au primit asemenea concedii medicale cu care s-au pensioner sau au desfasurat alte activitati in spatial public

 6. Nemteanu' spune

  Iosubica, de ce stergi mesajele care nu-ti laudă „performanțele jurnalistice” (a se citi subiectivismul dus spre marlanie)??

  ADMIN: Vă rog data viitoare când comentați asigurati-vă că aveați calculatorul pornit și tastatura conectata. Nu exista comentarii neaprobate de pe adresa dumneavoastră de IP.
  Cât despre subiectivismul mârlănesc e dreptul dumneavoastră să aveți această opinie. Personal sunt obișnuit cu astfel de abordări. Vă pot da exemple de zeci de articole pentru care am fost etichetat ca fiind, mârlan, cretin, prost …etc ca mai apoi, in timp, să se dovedească că am avut dreptate și mai mult de atât să vedem rechizitorii in dosare penale care certifică nu 99% ci 100% ce spuneam noi cu ”subiectivism”.
  Deci reluați comentariu care ziceti ca nu s-a aprobat si daca sesizati o cenzură nejustificată vă rog să ne contactați să vedem ce se intâmplă.

 7. Razvan spune

  Soro, aduna grasime mai multa ca o fi nevoie sa hibernezi la umbra , in celula.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate