Au făcut podul din stâlpii de iluminat și resturi

2

În comuna Bârgăuani din județul Neamț stâlpii de iluminat sunt făcuți din copacii cărora li se taie crengile . Un astfel de copac cu bec a fost prezentat de noi recent.

În aceeași comună, sub privirile îngăduitoare ale autorităților care se fac că nu văd, unul dintre podurile de pe un drum reabilitat cu banii de la fondurile de urgență este făcut din bucăți de beton luate de la un grajd părăsit, un tub, iar ca margini la pod au fost folosiți stâlpi de iluminat.

Desigur că acel pod este inventariat, bugetat, recepționat și investiția controlată chiar de curtea de conturi, dar fără ca cineva să observe că acel pod care în acte este destinat traficului greu este de fapt o improvizație.

Câte primării, firme sau câți oameni din România ar avea curajul să facă un pod de trafic greu din bucăți de beton de la altă construcție și stâlpi de iluminat?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. PINTILIE spune

    Ridicoli rau de tot ! Si sunt lasati asa ??? Daca da, suntem mai ridicoli decat ei….meritam toate gunoaiele lor😡😡

  2. MINODORA spune

    Tehnologie nouă !!!!! – Nu vă este clar ??? Totul se RECICLEAZĂ, PODUL FACE PARTE DIN CAMPANIA DESEURILOR. Este un lucru demn de urmat, și punctat la realizările D-nului primar de Bîrgăuani, și ce dacă este destinat și traficului greu acest pod, D-ZEU CU MILA ptr.unii. În acest mandat al său a avut parte doar de MILĂ, că nu a putut să fie îndepărtat de la Primărie chiar dacă Instanta Judecătorească s-a pronunțat în defavoarea lui. Se poate și așa, doar nu este singurul din România!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate