Au făcut o stație de autobuz în mijlocul trotuarului

2

În plin centrul municipiului Piatra-Neamț a apărut o stație de autobuz în mijlocul unui trotuar. Poziționarea acestei stații este una total nefericită în contextul traficului pietonal din zonă iar primăria Piatra-Neamț, ca de obicei, are un comportament arogant față de cetățeni când vine vorba de comunicare.

Este foarte posibil ca la final, în fața stației de autobuz să fie modificată structura străzii și a trotuarului pentru a putea opri autobuze sau e posibil să existe vreo logică în care proiectantul a făcut această amplasare, doar că primăria consideră neinteresant să vă explice aceste lucruri. Ar fi putut pune în zonă o poză din proiect ca lumea ce trece pe acolo să vadă ce se va face, un fel de panou care să ofere explicații despre construcția acelei stații dar din păcate explicațiile vin doar după ce cineva critică ceva.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. koss spune

    Bataie de joc , pentru noi , cei care platim impozite ca sa faca ei . *cucul *mare…Batjocura cat incape in targul asta , administrat de niste habarnisti !!

  2. Ionn spune

    in primul rand nu exista o alveola iar traficul va fi „strangulat” de microbuzele oprite în acea zonă..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate