Au desființat și grătarele din ștrand. Cum să nu-i iubești pe băieții ăștia de la primărie?

5

Zona de grătare din ștrand a fost desființată. Grătarele au fost scoase și vor fi, teoretic, relocate pe undeva, cel mai sigur într-o zonă din afara ștrandului.

Motivul oficial e ceva cu „să fie frumos ca sa nu fie urât și să fie bine ca să nu fie rău”. Neoficial, opinia noastră este că acolo nu veneau doar oameni de știință, unii erau de altă etnie, se mai asculta o manea, se mai bea o bericică, mai o hăhăială. O atmosferă deloc progresistă cum ar dori administrația locală de dreapta de la Piatra-Neamț. Plus că acolo veneau oamenii cu mâncarea de acasă și nu vindeau cei cu terasele din parc. Era mult fum, golăneală, fără distanțare socială, nimeni nu purta măști, ca să nu mai zicem că nu aveau fețe de votanți de dreapta.

Spuneți voi, cum să nu-i iubești pe băieții ăștia de la primărie care gândindu-se la binele și educația noastră progesistă au desființat singura zonă legală de făcut grătare din Piatra-Neamț?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Vlad spune

  Foarte bine ca sunt scoase

 2. Min spune

  Deci sa tragem cu maneaua si grataru’? Ca eu asta inteleg. Sau trebuie sa stam cu totii sa admiram maimutele la gratare in strand? Pai eu de asta nici nu merg in strand..prea multi nesimtiti,manelisti si cocalari ca sa pot sa stau linistit undeva in strandul ala.

 3. Om spune

  Foarte bine!!! Nu mai incapeai de cefele late, cu burți nesabuite si coloraturi diferite!

 4. Eusebiu spune

  La Brasov, langa lacul Noua, e o zona sponsorizata de catre „Ciucas’, fix langa lac, si chiar Sambata asta, am vazut cu sau fara distantare sociala, erau poate 200 de oameni pe la gratarele.. Zona de agrement de langa lacul Noua / Brasov, este tot ce ar putea sa fie strandul nostru, doar ca nu avem gospodari buni.

 5. Ionda spune

  Începi sa fii penibil cu astfel de articole anti tot ce face actuala administrație. E bun sau e rău, nu contează . E primarul votat de pietreni, fie ca îți convine, fie ca nu! Numai zic de faptul ca articolele tale sunt prea agresive, nu și când e vb de PSD&seful lor.

  ADMIN: Cu tot respectul
  1. Cu asta se ocupă în special presa… cu criticat.
  2. E votat de 8% dintre pietrenii cu drept de vot.
  3. PSD e în opoziție în consiliul local… ei nu decid și nu fac lucruri ca sa fie ceva de criticat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate