Atmosferã plinã de culoare, de 1 iunie, la Sestri Art Gallery

0

Ziua Internationalã a Copilului reprezintã ziua in care cei mici sunt in centrul atentiei si tot ceea ce se organizeazã se face special pentru ei, pentru a-i face sã se simta cei mai importanti.

Prin desen şi pictură copilul îşi exprimă sentimentele, trăirile, nevoile, se exprimă pe sine, descoperindu-şi astfel identitatea. Pictura, ca şi desenul, este un joc, un dialog între copil şi adult, este un mijloc de comunicare.

„Vã asteptãm cu mic, cu mare sã sãrbãtorim copilul prin culoare!”

Locatia expozitiei este  Sestri Art Gallery, galerie in cadrul cafenelei Sestri aflata pe strada Borzogheanu nr.4, Piatra Neamt.
Lucrãrile copiilor cu vârste cuprinse intre 2 ani 7 luni – 18 ani vor putea fi admirate pe parcursul lunii iunie, majoritatea cu posibilitatea de a fi cumpãrate.
Vernisajul va avea loc pe 1 iunie ora 17.00. Discursul va fi sustinut de prof. Gogu Lucian Craiu, prof. de desen in cadrul Palatului Copiilor. La sfârsitul vernisajului fiecare copil va primi o diplomã de participare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate