Atenție! S-au amplasat filtre de control la ieșirea din Neamț spre Iași

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași a adoptat în data de 06 octombrie 2020 Hotărârea nr. 35, prin care au fost adoptate măsurile specifice privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și asigurarea ordinii și siguranței publice în perioada 08.10.2020 – 15.10.2020, perioada desfășurării sărbătorii religioase ocazionate de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, în Municipiul Iași.

Conform Hotărârea nr.35, accesul în perimetrul Ansamblul Mitropolitan Iași este doar pentru credincioșii care au domiciliul sau reședința în domiciliul Iași, iar intrarea persoanelor în zonă va fi permisă pe baza verificării actelor de identitate.

Se dispune amplasarea unor filtre de control pe căile rutiere de acces în județul Iași, formate din echipaje mixte ale Jandarmeriei Române și IPJ Iași care vor acționa conform planurilor de măsuri specifice.

Această măsură a fost făcută cunoscută structurilor M.A.I din județul Neamț, unităților administrativ teritoriale, serviciilor publice deconcentrate, precum și către mass-media în vederea respectării prevederilor Hotărârii nr 35/06.10.2020.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate