ATENȚIE! Măști de protecție pe lista produselor periculoase – Avertisment ANPC – FOTO

0

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului atrage atenția asupra faptului că în România există modele de măști aflate pe lista produselor periculoase care NU ar trebui să fie oferite spre vânzare.

Directorul instituției, Paul Anghel vorbește despre o capacitate de filtrare insuficientă existând riscul ca o cantitate excesivă de particule sau microorganisme să poată trece prin aceste măști:

ATENȚIE: Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alerta rapida RAPEX privind produsele periculoase.Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar maștile nu se adaptează corespunzător la față. În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin măști, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare./Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție, se arată în postarea de pe contul de Facebook.

Sursa: Facebook, Mediafax

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate