Atenție la tren! PNL face căi ferate în Neamț

4

În luna septembrie 2020, după aproape un an de guvernare, PNL ne anunța prin Mugurel că ”se poate” mai multe căi ferate în Neamț. Acum, după încă jumătate de an de guvernare PNL, nu că nu am văzut niciun metru de cale ferată, dar un am văzut niciun proiect de o cale ferată la Neamț.

Desigur că nu am crezut că fac Mugurel și PNL vreo cale ferată la Neamț, deși sunt la guvernare, dar de dragul istoriei electorale locale zicem să ne amintim.

”Neamț are nevoie de legături feroviare fiabile cu județele învecinate și o rețea de căi ferate care să lege principalele centre industriale de rețeaua națională. În prezent, există două linii adiacente în nordul și sudul județului, care se leagă de magistrala care traversează regiunea Moldovei, aceasta din urmă trecând prin Roman. Nu există nicio legătură directă spre Vest.

Atunci când vine vorba de căi ferate, nu putem aștepta mereu inițiativa Ministerului Transporturilor. Autoritățile județene trebuie să facă propuneri, să gândească strategii care să implice transportul feroviar și să le pună pe masa autorităților centrale. În planurile echipei PNL de dezvoltare a județului intră și necesarul de căi ferate de care au nevoie atât investitorii, cât și oamenii care vor putea face naveta către locurile de muncă nou create.
” spunea cu patos Mugurel șeful PNL Neamț anul trecut.

Poate nu ne aminteam de căile ferate promise de PNL, dar am văzut din nou aceeași vrăjeală lansată de PNL Neamț. Iar vorbesc liberalii de căi ferate noi, când de fapt nu sunt în stare să reabiliteze un metru din cele vechi și au avut nevoie de ani de zile să pună la punct doar trecerea peste calea ferată din fieful PNL Roman.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. legio spune

  Mananci kk ,lucrarile sant in ancheta ptr calitatea si costurile umflate ale firmei cumatrului lui Arsene

  ADMIN: Exemplu de comentariu au unui om manipulat de propagandă 🙂 Au fost la fața locului cei de la Drumuri cu cele mai performante aparate de măsurat și de verificat calitatea lucrarilor si totul este bine 🙂

 2. Gradinaru Neculai spune

  Minciuni electorale ! Un partid de mincinoși și oameni fără cuvânt !

 3. vasile r spune

  palavrageala , palavrageala, nu veti face nici un metru de cale ferata in judetul neamt fiindca nu avem nici o intreprindere importanta .
  In campania electorala ati afisat sute de metri de autostrada, unde sunt proiectele si bugetul pe asa ceva????
  Unde sunt in buget banii pentru spitalul nou????????

 4. Irimia ghe spune

  Domnule presedinte PDL- ist dumneavoastra va uitati in oglinda cand mintiti cetatenii acestui judet?????
  In primul rand dati raspunsul la BLOCAREA LUCRARILOR drumul national Bicaz- Poiana Largului un drum strategic al judetului. Mai aveti de taiat padurile din zona si nu e bine sa se faca drumul???
  aduceti bani sa finalizati drumurile judetene, care sunt mizerabile, murdare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate