Atenţie la radare pe următoarele trasee din Neamţ

14

Atenţie la radare pe traseele Piatra-Neamţ – Târgu Neamţ şi Roman – Târgu Neamţ. Cu noaptea în cap, maşinile de radar au ieşit pe cele două trasee, ei spun că pentru prevenţie, noi opinăm că pentru planul de amenzi. Pe cele două trasee veţi întâlni pe lângă radare căruţe care nu au ce căuta pe şosea, biciclişti turmentaţi, maşini de transport persoane care circulă ilegal şi multe alte situaţii contravenţionale sau infracţionale pe care vă sfătuim să nu le băgaţi în seamă, deoarece nici maşinile de poliţie de pe traseu nu o fac.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
14 Comentarii
 1. ștefan spune

  De ce nu o fac?? Pt că noi nu suntem în uniunea europeană.
  În regulament scri: în municipii și pe drumurile naționale este interzisă circulația căruțelor. În orașul piatra neamț parcă suntem în vestul sălbatec. Zeci de căruțe cu țigani circulă după bunul lor plac și nu-i deranjează nimeni. Ori ce treabă au ei prin oraș….știm cu toțiii….la furat. Si autoritățile îi protejează. Dea lungul tuturor drumurilor naționale și județene este spațiu suficient de făcut piste pt pietoni,biciclete, căruțe. Da cine să le facă dacă ajutorul social pleacă la bețivi ßi leneși. Da cine să le facă dacă primarii și restul se scarpină în….nas. Știți ce însamnă să fie scos pietonul, biciclistul, căruțașul de pe carosabil. 75% reducerea accidentelor. Da noi nu, nu ne interesază asta. Pe noi ne interesază ca violatorii hoții și corupții să trăiască bine în pușcării, să aibe plasmă și piscină , gagici la masaj etc, înloc să-i scoată la treabă

 2. Mihai Mihaita spune

  Sunt bune si radarele pentru ca unii intrec mult masura dar si politia se poate folosi de lege pentru fluidizarea traficului marind limita de viteza pe anumite sectoare de drum in anumite perioade ale zilei. Radarul sperie merge tăntălăul cu 40 in localitate si se face coloana de kilometri sau cu 60 in afara desi limita e 90. Ar trebui trasi de urechi pentru obstructionarea traficului. Daca i-ar duce mintea pe soferasi treaba ar fi bună dar multi au permis doar ca sa fie acolo.

 3. Tatiana Adascalului spune

  Drum bun ! Poate asa nu-i mai vedem pe unii făcând accidente !

 4. RELU spune

  E FOARTE ADEVARAT CEEA CE SCRIETI , DAR CAPAC ORI CIREASA DE PE TORT , din toate drumurile din jud . NEAMT il reprezinta 2 trasee : LOcul 1 P Largului TG NEAMT , inainte si dupa PIPRIG e Ceva iesit din comun , se iese ,intra din curti din sosea intr o veselie ,fara sa se asigure , semnalizeze ,samd , BINE retinem niste cadre cu AUTOSPECIALA care era condusa intr un fel anume , pe 2 e P Tei VATRA DORNEI , prin Farcasa , BORCA , DREPTU , e un pic mai bine decat pe primul traseu . Legat de Tg Neamt acolo e ceva straniu , e parcarea din fata magazinelor din zona pietei , spitalului din oras si pe o parte si pe alta , sunt autoturisme parcate IAR in spatele lor , Opresc , Stationeaza altele puse pe avarie , Trec cei de la Politia Locala Tg Nt ,au un logan 2 nu au nici o Treaba , in plus e singuru oras cred , in care camioane de 22T trec prin oras , ori pana reusesc sa se incadreze , depaseasca pe cei opriti ,se blocheaza toate acele sensuri giratorii ,care la Ei sunt aproape 1 dupa altul ! POATE ? de aceea UNII doresc Transformarea politistilor locali in Rutieri , ceva gen GArdieni publici > Politist Local , Acum e ADEVARAT ca Printre Ei sunt unii care au fost si POLITISTI , dar acum sunt Pensionati , DAR au ceva in firea LOR , care nu le da Voie sa renunte , trebuie sa fie in MIEZU problemelor .

 5. Ioan spune

  In tarile uniunii europene, e lege ca radarele sa fie semnalate in trafic cu 400 de metri inainte de locul amplasarii. In Romania, o fac ?

  1. Vasilica spune

   La intrarea in localitate ai indicator ‘ atentie radar ‘. Nu mi-o lua in nume de rau, nu tin partea nimanui, dar in caz de contestatii acel indicator de te ‘ajuta’ sa pierzi.

 6. Euro Qualitas spune

  Daca nu stiu carte pun radare.singurul mod de a demonstra indentitatea de agent.

 7. Eduard Mht spune

  Foarte bine

 8. Dan Ghelasă spune

  Lasă să fie . Drumul este pentru mers în siguranță, nu pentru ” testat” maşinile!

 9. Daniel Colnea spune

  Ne bucurăm de prezența lor.

 10. Daniel Colnea spune

  E foarte bine. Care să fie problema.

 11. Eduard Mht spune

  Bun și dacă sunt, care-i problema?

 12. Veronica Bot spune

  Exact

 13. Laurentiu Simerea spune

  Când nu au fost radare în Neamț?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate