Atenție, fetelor! Tinerii ortodocși vă vor păroase!

Epilarea este un păcat! Un subiect revenit în dezbatere pe grupurile de facebook cu caracter religios.

De ce este epilarea un păcat? Vă dăm mai jos citate din ”specialiștii” ortodocși ….

Sfântul Ioan Gură de Aur, atunci când nişte creştini l-au întrebat când va fi a Doua Venire, le-a răspuns: „Când ruşinea femeilor va dispărea, atunci ziua Judecăţii va fi aproape”. Aceste profeţii ale Domnului nostru Iisus Hristos şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur şi ale altor prooroci, apostoli, Sfinţi Părinţi, despre care am vorbit mai devreme, se împlinesc astăzi cu precizie.

De ce se epilează fetele astăzi? Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului. Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea.

V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor.

V-aţi gândit vreodată că trupul femeii ar trebui văzut în totalitate doar de bărbatul ei? Astăzi lucrurile stau altfel, multe femei îşi expun „formele” la vedere tuturor bărbaţilor, ca şi cum ar fi un bun public.

Epilarea poate fi văzută şi ca o corecţia a trupului nostru primit de la Dumnezeu. Femeile nu se mulţumesc cu ce înfăţişare au primit de la Creator şi încearcă să se înfrumuseţeze, numai că în timp acest proces de înfrumuseţare te urâţeşte şi mai mult.

”Epilarea intră în sfera păcatelor din cauza importanţei excesive acordată trupului, accentuând şi mai mult cercul acest vicios al indecenţei în care trăim cu toţii.

Așadar, atenție, păcătoaselor! Tinerii ortodocși vă vor păroase!

Atenție, tinerilor ortodocși! Asta e treaba voastră? Ați terminat cu poponețele homosexualilor și ați trecut la dodoaștele păcătoaselor?

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. George spune

    Era “foarte important” sa faceți acest articol!de mult timp așteptau oamenii acesta postare!extraordinar!va rog sa faceți o știre și despre tinerele ortodoxe,sa vedem ce prefera și ele!

  2. mickey999 spune

    „Când ruşinea femeilor va dispărea”…pai a disparut deja.

    Toate vor sa atirne de cite in buzunar mare cit un sac de cartofi fara sa le pese ca atirna ori de bratzul unui batrinel straveziu sau al unui hotz de telefoane…sau vreun fotbalist ceva 🙂 🙂

    Nu mai e moda cu fotbalishtii ?? 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate