ATENȚIE! Doar 10 persoane vor putea traversa simultan puntea de la Ștrand

2

Primarul Andrei Carabelea a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Pe lângă măsurile luate în urma surpării podului de peste Cuiejdi din zona Pieței Centrale, s-au dispus măsuri și pentru alte poduri.

Citește și: Circulația pietonală peste Cuiejdi, deviată pe podul din zona fostei fabrici „8 Martie”

În cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a discutat și despre oportunitatea atenționării populației cu panouri de informare asupra restricționării traficului pe puntea pietonală care face accesul în Ștrandul Municipal la 10 persoane, tocmai pentru siguranța pietonilor și în acest caz, până la obținerea unor concluzii avizate de către experți asupra gradului de degradare în care se află această punte.

În cazul în care pietonii nu vor respecta indicațiile de pe panou, se are în vedere închiderea completă a accesului pietonal pe această punte.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. vasile spune

    deci in loc sa puna niste dulapi noi ca sa consolidam puntea care nustiu daca costa 1000euro,el limiteaza accesul…in timp ce a cheltuit 200mii de euro cu p scara rulanta de 5metri …pfff…noaptea mintii in primaria asta…unul nu i mai breaz ca altul…iar fruntea ii intrece pe toti la un loc

  2. Adrian D. spune

    „În cazul în care pietonii nu vor respecta indicațiile de pe panou, se are în vedere închiderea completă a accesului pietonal pe această punte.”

    O sa ne pună sa trecem înot Bistrița sau ce? Cum delireaza unii, de acuma stau la capătul punții sa număr câti oamenii sunt ca să pot sa trec :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate