ATENȚIE! Compania „APPLE” avertizează posesorii de iPhone asupra unor riscuri

0
Sursă foto: Apple

Într-o notificare publicată sâmbătă pe pagina de asistență „Apple”, compania a avertizat utilizatorii cu privire la faptul că telefoanele iPhone conțin magneți și unde radio care emit câmpuri electromagnetice, putând interfera cu dispozitivele medicale precum stimulatoarele cardiace sau defibrilatoarele.

Anuțul avertizează în mod specific asupra magneților „din interior” prezenți în toate cele 4 modele de iPhone 12 precum și în accesoriile MagSafe.

Apple a declarat că dispozitivele medicale pot conține senzori care ar reacționa la magneții sau undele radio aflate în apropiere. Compania recomandă păstrarea telefoanelor și a încărcătoarelor MagSafe la o „distanță de siguranță” față de dispozitivele medicale: 15 cm și respectiv 38 cm atunci când încărcarea se realizează wireless.

Un alt lucru pe care utilizatorii de iPhone 12 ar tebui să îl aibă în vedere este următorul: nu se recomandă plasarea cardurilor, ecusoanelor/ cartelelor de securitate, pașapoartelor sau a cheilor de tip FOB aproape de dispozitiv și de încărcător, întrucât magneții ar putea deteriora benzile magnetice sau cipurile de tip RFID din aceste articole.

Sursa: edition.cnn.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate