ATENȚIE! Ar trebui să începeți să vă puneți restricții singuri pentru că vine valul 4 în România

3

Pentru cei care iau în serios existența virusului, este important de știut că în multe țări a explodat numărul de infectări cu noua tulpină Covid. Rata de infectare și transmitere a virusului este mult mai mare decât la variantele anterioare de COVID.

Conform statisticilor oficiale și a dinamicii evoluției valului 4 cu noua tulpină, în aproximativ 1-2 săptămâni ar trebui să înceapă transmiterea comunitară și în România și să apară primele cazuri. Dacă acest val 4 și această nouă tulpină nu sunt componente ale unei manipulări, ar trebui să țineți cont de faptul că virusul are o perioadă de incubație, deci nu apar simptome imediat cum este luat. Asta ar presupune că atunci când apar primele cazuri e deja târziu pentru a se lua măsuri de protecție, deoarece virusul a scăpat deja în comunitate.

Așadar, dacă virusul și valul 4 nu sunt manipulări, iar datele oficiale sunt reale, ar trebui ca de pe acum să ne impunem singuri cât mai multe restricții ce țin de protejarea împotriva contractării de virusuri.

Știm că opiniile despre necesitatea măsurilor contra răspândirii virusului sunt împărțite. Știm că autoritățile mint de multe ori, manipulează, inventează sau habar nu au pe ce lume sunt. Știm că mulți dintre oameni consideră că această pandemie are o componentă mare de manipulare. Știm toate îndoielile pe care le aveți unii dintre dumneavoastră. Noi vă spunem doar că, dacă valul 4 e pe bune și cifrele despre dinamica valului 4 sunt reale, va fi jale în România. Autoritățile vor fi depășite, iar dumneavoastră ar trebui să vă protejați singuri înainte de a vă spune autoritățile să o faceți.

3 Comentarii
 1. GABRIEL spune

  „Mie nu mi se poate întâmpla! Doar n-o să-mi ia viitura casa, tocmai mie!”. Și nu-si face asigurare. Și când vine puhoiul, taman peToma necredinciosul îl pălește.
  Așa și cu vaccinul.
  Pana la urmă, tot selecția naturală e mai eficace. Nu va vaccinați. Ne mai rărim.

 2. Citizen spune

  Din nefericire, am trecut printr-o forma medie de covid și nu a fost ușor deloc! Pentru cei care nu „cred” în virusul ăsta nenorociți, aici nu e vorba de biserica sau credință. Porcăria asta de virus chiar există, e extrem de rea pentru unii și e mai bine sa va protejați prin vaccin. Doamne ferește sa treceți prin ce ma trecut eu cu porcăria asta. Dar, vor fi și ninja care cred ca lor nu li se poate întâmpla. Pentru ei, un singur mesaj: sa ne vedem sănătoși la anul!

 3. Min spune

  Pai nu ca eu am vazut de cateva luni oameni fara masca in spatii inchise ca a trecut pandemua si “agentii de paza” spalau pe jos in loc sa le atraga atentia. Ce restrictii sa isi impuna cei care-s prea smecheri pentru lumea asta?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate