In atentia autoritatilor locale – Si totusi este galagie

1

Va mai amintiti de subiectul zgomotului produs de statia de epurare Apa Serv, zgomot foarte deranjant in special pentru locuitorii din zona Gara Veche.  epurareLa momentul respectiv am masurat nivelul de zgomot de la Apa Serv, am mers la fata locului si am concluzionat ca nu e posibil sa fie deranjati acei oameni de galagia suflantelor de la statia de epurare.
Concluzia noastra ramane in continuare in picioare, numai ca dupa acest articol am intrat in contact cu mai multe persoane care nu pareau a fi bolnave cu capul si care ne-au confirmat ca din cand in cand intr-adevar este o poluare fonica in acea zona.
Cu certitudine suflantele producatoare de zgomot de la Apa Serv merg 24 din 24 si asta poate fi certificat cu graficul de consum al energiei electrice, deci intr-o logica elementara nu putem vorbi de principalul suspect de poluare fonica, deoarece reclamatiile spun ca nu se aude tot timpul, ci uneori. Problema este ca de jur imprejurul zonei in care reclama oamenii ca sunt deranjati, mai avem ceva statii de facut beton, ceva hale industriale, etc.
De aici incolo, ar trebui sa se autosesizeze autoritatile locale competente, caci e posibil ca invrajbiti sau doar neatenti, locatarii din zona Garii Vechi sa fi dat vina pe Apa Serv, iar cei care au facut verificari sa fi verificat o pista eronata. Pe aceasta cale rugam autoritatile locale sa se autosesizeze ca in zona Gara Veche cetatenii sunt deranjati de un zgomot fara o sursa clara, si sa mearga la fata locului pentru a identifica clar cine este poluatorul fonic,  pentru a lua masurile care se impun. Ceva nu este in regula in acest cartier si oamenii care locuiesc acolo si reclama nu or fi chiar toti nebuni .
Daca autoritatile nu se implica in rezolvarea problemei, cei care sunt deranjati de zgomotul din zona Gara Veche pot suna indiferent de ora la 0765.234891 si cineva de la noi de la ziar va veni la fata locului cu o camera de luat vederi si un decibelmetru si va merge impreuna in vederea  identificarii sursei zgomotului si vom incepe cu statia de epurare Apa Serv.

I.Arian

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Felicitari ! Asa se rezolva o problema : clar si la obiect. Daca aflati sursa va rog sa o faceti publica pt ca tare sunt curios daca e adevarat sau nu ca Apaserv e vinovat sau a fost doar o incercare de aruncare cu laturi din partea celor de la EST TV.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate